#Gaza2 Campaign – Danish


Kære venner,

Palæstina lider uretfærdighed og undertrykkelse, og apartheid mere end nogensinde før. Revet i stykker, bosættelser sprede det hele, Holy Land er overfaldet og dets befolkning massakreret og diskrimineret, mens hele den politiske verden er at se, vender blind for Israels krænkelser af menneskerettighederne og internationale love mod palæstinenserne.

Som alle ved, vi nærmer os Anden årsdagen for offensiv mod Gaza, af israelske besættelsesstyrker , en massakre blandt andet begået mod det palæstinensiske folk. Under 22 dage i 2008-2009, end 1.400 palæstinensere blev mere slagtet, over en tredjedel af dem var børn og kvinder.

Mange initiativer har til formål at bryde belejring af Israel siden Hamas overtog Gaza-striben i 2006, hvoraf den ene resulterede i mordet på ni fredsaktivister i internationalt farvand på i maj sidste år, da israelske flåde angreb den Mavi Marmara. Siden da har en blokade lethed krævet af det internationale samfund, forgæves, da Gaza stadig mangler medicin, grundlæggende fødevarer og elektricitet, og er dagligt bombet af israelske F16-fly.

Vi, borgerne i verden, kræver mere end blot en lethed. Vi, borgerne i verden, efterspørgslen frihed for alle indbyggere i Gaza, fri bevægelighed, fri eksport og import, vi kræver den fuldstændige løft af denne umenneskelige belejring, hævder flere liv dag efter dag. Indtil da vil palæstinenserne i Gaza lider strømsvigt? Indtil da vil patienterne bære den manglende medicin? Indtil da vil børnene i Gaza vågne op og sove til lyden af fly? Hvornår vil Strip live på sit eget landbrug, og stoppe med at være afhængige af humanitære konvojer?

Der er en reel opvågnen, vi kan alle mærke det ved multiplikation af konvojer og flotiller, fra den bølge af anerkendelse af Palæstina som en stat af andre lande, fra de ngo’er, «kalder opsigelse af elendighed Israel holder Gaza i. Og det er fordi oplysningerne spredes bedre og bedre.

Derfor har vi besluttet at iværksætte en online-kampagne officielt begynder på december 27:e 2010 at øge bevidstheden og markere massakren’s anden jubilæum. Princippet er enkelt:

– På Twitter , post / underbygget alle tweets om Gaza med # Gaza2 hashtag. Det kan være links, nyheder, fakta, personlige erklæringer. @ VEPalestine vil være udstationering intensivt, så du kan bruge det som en bank af stillinger. Du kan også klikke her for en tidstro fremføring af hver omtale af # Gaza2 på Twitter.

– Deltag her # Gaza2 Forkæmpere kvidre liste og følge dem i denne gruppe at kunne have et stort udvalg af links til at dele og skabe et bredt netværk.

– På Facebook , samme princip. Post og underbygget de links, du kan finde på Gaza. Målet er igen, er at øge bevidstheden.

– Tilføj belejringen Counter til din blog / hjemmeside:

”http://dreamyhaze.com/GazaCounter/GazaCounter.ashx“
<br /><div style=”text-align: center;”><img src=”http://dreamyhaze.com/GazaCounter/GazaCounter.ashx&#8221; alt=””http://dreamyhaze.com/GazaCounter/GazaCounter.ashx“” /></div><br /></html>

– Del dette link til dine kontaktpersoner for at få så mange mennesker som muligt involveret.

Vi arbejder i øjeblikket på et billede du vil være i stand til at bruge i dine forskellige sociale medier regnskab som profilbillede. Det bedste er, at indtil den 27., du sprede linket så meget som muligt, og begynde at bruge hashtag # Gaza2 den 27.. Hvis du har nogle forslag, hvis du ønsker at oversætte denne side på dit sprog, kan du skrive en kommentar eller send os en mail på vepalestine@gmail.com .

Break The Siege Team

Advertisements

About V&E of Palestine

Palestine has been struggling for Justice for almost a century. But who hears? "Voice & Echoes of Palestine" is meant to present a cross section of the news on Palestine, from a broad base of relevant news sources, with a focus on what Palestinians have to tell us, and the way the world echos them. View all posts by V&E of Palestine

One response to “#Gaza2 Campaign – Danish

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: